Overlad ikke rejsen til tilfældighederne, kontakt en erfaren guide med officiel andalusisk licens. 

Har du eller din virksomhed brug for en dygtig og erfaren guide til at gøre dit ophold i Andalusien ekstra lærerigt og spændende? Så lad mig vise dig denne fantastiske del af Spanien.

Jeg har arbejdet som guide og rejsearrangør i over 10 år og har et indgående kendskab til Spanien og landets historie, kultur og sociale forhold. Jeg har haft ture til berømte byer som Sevilla, Granada, Ronda og Cordoba og mindre kendte byer som Carmona, Setenil, Jerez og Antequera.

Turene er gået til både olivenproducenter, skinke-tørrerier, vinbodegaer, likør-destilleri, mandelfabrik og meget mere. Jeg har sammensat og forberedt ture til rejsebureauer til blandt andre Tenerife, Roquetas de Mar og Sanlúcar de Barrameda. Turene krydrer jeg med historier med mine egne oplevelser, som jeg har oplevet i de 16 år, jeg har boet i Spanien.

Jeg har licens til at guide på dansk og engelsk i alle bygninger og steder, der er inkluderet i den andalusiske historiske arv og erklærede kulturelle interesse, Bienes de Interés Cultural, i Andalusien undtagen la Mezquita de Córdoba. Jeg har også licens til at guide på dansk og engelsk i alle historiske bycentre, herunder Malaga, Mijas, Ronda, Sevilla, Granada, Marbella, Nerja, Cordoba, Jerez og Carmona.

Jeg er uddannet Cand. Merc. fra Handelshøjskolen i Århus. Jeg har i tidernes morgen taget et guidekursus på Spies Guide School på Mallorca, som jeg sidenhen har suppleret med en officiel andalusisk uddannelse som "Guía de turismo de Andalucía".

Jeg har tidligere undervist på både folkeskoler og handelsskoler i Danmark, og de første 5 år i Spanien havde jeg en skobutik og et distributionsselskab. Så mine oplevelser spænder vidt og vidt, hvorfor jeg har en god baggrund til at skræddersy en udflugt eller et foredrag, der passer til dine specifikke behov.

Kontakt mig i dag på telefon +34 697 265 199 eller på min e-mail: christinestranne@gmail.com og se frem til din rejse allerede nu.