Cudillero

Det nordlige Spaniens charmerende landsbyer

Trænger du til at komme ud og se noget nyt? Så tag til Nordspanien! Som perler på en snor ligger her et væld af spændende landsbyer, som ganske sikker kan give dig helt nye og anderledes oplevelser på nethinden!
Ribadesella Panorama

Hvad skal man se og opleve i Ribadesella

Tag med til charmerende Ribadesella, som byder på smukke strande, spændende historie fra fortiden og udsøgt gastronomi.
Dia de Andalucía

Día de Andalucía

Dia de Andalucía – hvorfor fejres denne dag? Læs denne lille artikel og få svar. Hvert år den 28. februar fejrer andaluserne den historiske folkeafstemningen i 1980, der gav Andalusien fuld autonomi, og Andalusien dermed blev en af de 17 Comunidades Autónoma, som Spanien i dag består af.

Lækre citroner

Besøg en af de længste hængebroer i Spanien

Så er det om at komme ud i det fri! For den kommende mandag åbner en af Spaniens længste hængebroer tæt på Malaga!
Lækre citroner

Rute - en charmerende lille by

Den lille by Rute mellem Malaga og Cordoba er blevet hædret som en turistkommune, hvilket er ganske fortjent. For her mellem naturparken Sierras Subbética og Embalse de Iznájar gemmer der sig en lille perle.

Lækre citroner

Cartaya- en overset perle i Huelva-provinsen

Cartaya er en  lille by i Huelva, som tilbyder sine besøgende en fin blanding af oplevelser i naturen, kulturel og gastronomi. Området huser et rigt dyreliv herunder mange fugl, og byen rummer flere spændende bygninger. 

Lækre citroner

4 nye turistkommuner i Andalusien

Mange kommuner i Andalusien vil gerne tilbyde et godt udbud af turistmæssige seværdigheder af høj kvalitet. Der er nu 22 turistkommuner i Andalusien efter, at der i juni 2020 blev udnævnt 4 nye, som du kan læse nærmere om her.